امام جمعه میانه: باور مسئولین در انجام هر کاری، شرط اصلی موفقیت است

ساخت وبلاگ

امام جمعه میانه با بیان اینکه اعتقاد و باور مسئولین متولی در انجام هر کاری، شرط اصلی موفقیت است گفت: وقتی انسان در مورد کاری اعتقاد قلبی نداشته باشد و تکلیف خود را در حد بخشنامه های ابلاغی، دستورالعمل ها و ارائه گزارش ببیند، آن حرکت به نتیجه نخواهد رسید.

به گزارش فردای میانه، حجت الاسلام والمسلمین حامدی، در جلسه شورای فرهنگ عمومی که با موضوع عفاف و حجاب تشکیل شد، وضعیت حجاب و عفاف را در سطح شهرستان مناسب ارزیابی کرده، گفت: ما هنوز با حد مطلوب فاصله بسیاری داریم و وقتی هنوز برخی مسئولین نسبت به موضوع عفاف و حجاب اعتقاد  و باور ندارند و متاسفانه بدحجابی در خانواده خودشان وجود دارد، نمی توان برای تحقق برنامه ها امیدوار بود.

وی نبود لباس مناسب در بازار، محدودیت انتخاب برای مردم و قیمت های بالا را دیگر مشکل سر راه عفاف و حجاب و دامن زدن به بدحجابی عنوان نموده، گفت: خانواده ای که برای فرزند خود به دنبال لباسی مناسب است سردرگمی و محدودیت انتخاب هستند و در صورت یافتن لباسی در خور فرهنگ حجاب، با قیمت های بالا مواجه می شوند و این انتخابات محدود در بازار دیگر شهرها نیز مشاهده می گردد ولی در مقابل، متاسفانه شاهدیم که لباس هایی که موجب رواج بدحجابی هستند به وفور در ویترین فروشگاهها با تنوع بسیار و نازلترین قیمت موجود است که این ضعف بزرگی برای جامعه اسلامی است زیرا از طرفی با کار فرهنگی مردم را قانع به استفاده از حجاب اسلامی می کنیم و از طرفی زمینه ها بر خلاف گفته هاست.

امام جمعه میانه نسبت به عمیق تر شدن مشکل و سوق بدحجابی و بی حجابی سمت ارتباطات نامشروع و برداشته شدن حریم ها هشدار داده گفت: باید جامعه را به این باور برسانیم که مواظب خانواده هایشان باشند زیرا وضعیت رو به خطرناک تر شدن است و این خطر گریبان خانواده های باحجاب و معتقد را نیز می گیرد خواه ناخواه جو نامطلوب بروی خانواده های آنان نیز تاثیرگذار خواهد بود و باید حجاب بعنوان ضرورتی از دین مورد توجه ویژه قرار گرفته و با دید همه جانبه نسبت به این مشکل جدی و تبعات آن توجه شود.

فرمانده سپاه ناحیه میانه نیز در این جلسه با اشاره به فرارسیدن هفته عفاف و حجاب، از برگزاری پیاده روی خانوادگی کشوری  با عنوان " مدافعین حریم خانواده " توسط سپاه ناحیه میانه در روز 21 تیرماه ساعت 19 از مقابل یادمان شهدای زینبیه تا امامزاده اسماعیل(ع) خبر داد.

سرهنگ جعفر غیابی با بیان اینکه اجرای این برنامه با هدف فرهنگ سازی است، از ادارات و دستگاهها خواست تا برنامه ها و ایده های خود را در خصوص هرچه موثرتر شدن برنامه ارائه دهند.

وی همچنین با ابراز تاسف از افزایش چند برابری بدحجابی طی سال های اخیر، آمار تامل برانگیز کشوری از میزان وقوع جرائم و تعرض ها ارائه کرد که بیانگر این بود که زنان و دخترانی که با پوشش و آرایش نامناسب در جامعه حضور می یابند و یا حریم های شرعی را در مراودات و ارتباطات اجتماعی رعایت نمی کنند، بیشتر از بانوانی که به موضوع حجاب و عفاف و نوع ارتباط با جنس مخالف اهمیت می دهند مورد تعرض های مختلف قرار می گیرند.

فرماندار ویژه میانه نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه موضوع حجاب باید بصورت تخصصی و علمی مورد بحث و تبادل نظر قرار بگیرد، گفت: با بررسی دقیق می توان خواست جامعه را نسبت به موضوع حجاب را دریافت و با برنامه های مختلف بر این پدیده اجتماعی تاثیرگذار بود و آن را سمت درست سوق داد.

مهندس حمید شکری با بیان اینکه بدحجابی و بی حجابی یک آسیب اجتماعی است که تبعات آن به بدنه جامعه لطمه می زند، عدم اثرگذاری به موقع نهادهای مهمی چون خانواده، آموزش و پرورش و مبلغان دینی را سبب وضعیت کنونی عنوان کرده افزود: وقتی نهادهای تاثیرگذار نتوانند جهت دهی لازم را در جامعه انجام دهند وضعیت حجاب رو به رشد نخواهد بود.

وی برخورد تربیتی را بهترین روش ترویج و اصلاح عنوان کرده گفت: از زمان انقلاب شکوهمند اسلامی تا کنون بصورت سلیقه ای و با روش های مختلف با موضوع حجاب برخورد شده که این باعث عقب گرد شده؛ لذا اگر روش ها را اصلاح و تجدیدنظر کنیم شاید در دراز مدت بتوانیم به وضعیت مطلوب دست یابیم و باید در این مسیر از دوقطبی کردن جامعه پرهیز شود زیرا حجاب مختص افراد خاص جامعه نیست.

همچنین نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، بی تفاوتی را عامل اصلی بروز و ترویج مشکلات در جامعه کنونی عنوان نموده، گفت: به جرأت می توان گفت که در جامعه ایرانی، بی تفاوتی محض حاکم بوده و اراده ملی ایرانیان برای حل مشکلات ضعیف است در صورتیکه با الگوسازی می توان آن را حل کرد.

دکتر یعقوب شیویاری رواج بی بند و باری را از اهداف دشمن برای براندازی نظام عنوان نموده، نبود الگوی روحانی در جامعه، وجود الگوهای ظاهری و افراط و تفریط در برخورد با موضوعات را عوامل غیرقابل کنترل شدن برخی معضلات برشمرده افزود: برای رواج بدحجابی و بی حجابی در جامعه تبلیغ می شود و ما در تربیت نسل جدید کوتاهی کرده ایم.

وی ادامه داد: در جامعه ای که ارزش ها به ضدارزش ها مبدل شود، آن جامعه رو به انحطاط و نابودی بوده و قابل ارتقا نخواهد بود.

شیویاری، بی حجابی را نماد جنگ نرم توصیف کرده، گفت: باید حجاب روحانی را در جامعه ترویج دهیم زیرا حجاب مختص بانوان نیست و ما در جامعه اسلامی، اساسنامه مدونی برای حجاب نداریم و دچار سیکل معیوب هستیم.

نماینده میانه، شهدای زینبیه را بهترین الگوی روحانی برای موضوع حجاب عنوان نموده گفت: باید از این نقطه قوت استفاده معنوی کافی برده شود که در همین راستا امیدواریم زمینه و امکان ساخت دانشگاهی با عنوان شهدای زینبیه در شهرستان فراهم شود.

رضا امامی-فردای میانه

کپی برداری از کل یا بخشی از متن خبر بدون درج منبع مجاز نمی باشد.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 118 تاريخ : يکشنبه 13 تير 1395 ساعت: 12:55