فرماندار ویژه میانه: هر گونه جبهه گیری در مقابل مردم سبب عدم توسعه است

ساخت وبلاگ


معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه تاکید کرد: نباید در مقابل مردم جبهه گیری کنیم بلکه باید با هموار نمون مسیر زمینه های لازم برای مشارکت آنها در راستای توسعه را فراهم آوریم.
حمید شکری در جلسه هماهنگی اجرای 2  هزار هکتار از پایاب سد آیدوغموش با مشارکت کشاورزان و بانک زمین افزود: باید هرگونه تداخل و اختلاف زمینهای در دست کشاورزان با منابع طبیعی کنار گذاشته شده و بر بحث اجرای طرح پایاب همت گماریم زیرا هدف اصلی ما در منطقه رونق تولید، اشتغال و توسعه می باشد.
وی تاکید کرد: جهادکشاورزی، امور آب، منابع طبیعی و امور اراضی لیست بهره برداران و زمینها را در عرض 10 روز باید به بانک زمین تحویل داده و بانک زمین نیز مکلف است پس از نهایی شدن پرونده ها اقدام به پرداخت تسهیلات 100 میلیون ریالی به بهره برداران نماید.
شکری افزود: این پروسه اگر در قالب تعاونی و شرکت به پیش رود به طور قطع امور اجرایی در اسرع وقت و با سرعت عمل به پیش خواهد رفت.
وی بحث تداخل، مالکیت و ملی و زراعی بودن زمینهای در دست کشاورزان را از جمله امور زمان بر خوانده افزود: آبیاری تحت فشار باید در این زمینها به اجرا رسیده و پس از آن در پی رفع مشکل مالکیت و تداخل باشیم.
شکری اظهارکرد: این جلسه باید جلسه اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل محسوب شده و مصوبات جلسه به استان ارسال شده و با امضای استاندار آذربایجان شرقی اجرایی شود زیرا این صحیح نیست که مردم اعلام آمادگی کرده و مسوولین در مسیر مشارکت آنها مانع تراشی کنند.
نماینده مجری طرح سد و شبکه پایاب سد آیدوغموش از سازمان آب منطقه ای استان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت سد گفت: سد آیدوغموش با 132 میلیون متر مکعب مخزن در سال 84 با اعتبار 500 میلیارد ریال به بهره برداری رسید که این سد برای 14 هزار هکتار از اراضی تعریف شده بود اما با کاهش آورد رودخانه به 7 هزارو 600 هکتار کاهش پیدا کرد.
یوسف غفارزاده در ادامه گفت: 600 هکتار اراضی تراس، کنار رودخانه بوده و 7 هزار هکتار برای توسعه است که 2 هزار هکتار آن در واحد اکرم آباد 1 بهره برداری شده و 5 هزار هکتار مانده که 2 هزار هکتار نیز با مشارکت اهالی و بانک زمین به اجرا خواهد رسید.
وی از اجرای 15 کیلومتر کانال بتنی، 4 توانل در مجوع 4 کیلومتر،  اتمام سیستم نیرو رسانی و برق برای تامین انرژی خبرداده گفت: از سال 81 تا به امروز 1 هزارو 100 میلیارد ریال هزینه شده و برای اجرای شبکه های اصلی و فرعی نیازمند 1 هزارو 450 میلیارد ریال هستیم.
مديرعامل شركت توسعه و عمران اراضي بانك زمين هم با حضور در این جلسه افزود: تمامی سهام بانک زمین متعلق به بانک کشاورزی بوده و هزینه طرح ها از منابع داخلی بانک پرداخت می شود و این شرکت برای اجرای طرح های بزرگ کشاورزی در سراسرکشور، از توان فنی واجرائی بالائی برخوردار است.
سیروس صفایی فرد گفت: بانک کشاورزی، تنها بانک تخصصی در امر کشاورزی و تامین کننده اصلی اعتبارات برای توسعه آن در کشور، به منظور جلب و جذب سرمایه های بخش خصوصی و هدایت صحیح آنها با هدف استفاده بهینه از ظرفیت های منابع آب و خاک و رشد سرمایه گذاری در این زمینه، اقدام به تاسیس شركت توسعه و عمران اراضي کشاورزی، سرمایه گذاری مستقیم کرده است.
وی تاکید کرد: برای اجرای طرح 2 هزار هکتاری از پایاب سد آیدوغموش با توافقات انجام شده اگر اهالی 70 درصد مشارکت کنند دولت نیز مشارکت 30 درصدی خود را از طریق بانک زمین اعمال خواهد نمود.
صفایی فرد تاکید کرد: اگر مشارکت مردم از طرق شرکتی یا تعاونی صورت گیرد شاهد سرعت عمل بیشتر در پیشبرد امور خواهیم بود.
وی خواستار نهایی کردن لیست بهره برداران و زمینهای آنان در جهت ارائه به بانک زمین شده افزود: پس از آن باید پرونده ها تکمیل شود که در این صورت در عرض یکماه تمامی تعهدات بانک زمین عملی خواهد شد.

میانه ...
ما را در سایت میانه دنبال می کنید

برچسب : فرماندار ویژه میانه,فرمانداری ویژه میانه,فرمانداري ويژه ميانه,فرمانداری ویژه شهرستان میانه,فرماندار ویژه شهرستان میانه, نویسنده : استخدام کار miane بازدید : 202 تاريخ : پنجشنبه 15 مهر 1395 ساعت: 8:35